menu


vrijdag 12 mei 2017

Drugs, drugshandel, verzonnen oorlogen, kolonialisme, V.S.-Korea, WOIII

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***
Met als doel om een diepgaande analyse te maken van de feiten die overal aan het gebeuren zijn, waar er telkens meer moeilijkheden en conflicten zijn... is het fundamenteel om een dringende voorbereiding te doen op elk vlak en nog meer in onze interne wereld die we ziel kenvermogen bewustzijn noemen, omdat dit het enige onvergankelijke en onveranderlijke is, en enkel wanneer ze zich steunen in dat trillingsveld en ook in een meer positief leven, zullen velen beschermd worden door de Sterrenconfederatie van Licht die waakt over onze ontwikkeling. Daarom moeten we ons vastklampen aan een werkelijke interne verandering.
We leggen dit uit omdat de ondeugden zich telkens meer verspreiden over heel de planeet en in dit geval gaat het om een toenemende drugsverslaving en drugshandel waar vele regeringen aan voorbij gaan. Zou het hen niet uitkomen om het te laten verdwijnen omdat ze op deze manier de menigte onder controle en verdoofd kunnen houden?
Maar is er dan geen controle die erin slaagt om de drugs die miljoenen mensen doen wegkwijnen uit te roeien, of is er iets dat goed toegedekt wordt door vele regeringen die bondgenoot zijn van de drugshandel met de bedoeling om meer inkomsten te genereren ten koste van de dood van miljoenen mensen?

Bovendien is het duidelijk dat de interventies in andere landen door het Imperium in vele gevallen was om een duidelijk kolonialisme te vestigen, en waarin er ook het wrede project was om de oorspronkelijke bevolking uit te roeien en zo zich meester te maken van hun gebieden en geostrategische enclaven te vestigen... En deze gruwelijke acties zijn niet enkel verleden tijd, maar worden momenteel nog altijd en met nog grotere intensiteit uitgevoerd...