menu

vrijdag 21 september 2018

Grote Piramide, Sfinx, Obelisken, Sterrentechnologie-Portalen, Toroïdale Energie

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***
Het lijdt geen twijfel dat alles wat de moderne egyptologie ons heeft verteld over de wonderen van de mysterieuze Egyptische cultuur absoluut niet overeenkomt met de werkelijkheid... Wat is de oorsprong van hun buitengewone technologie die tot op vandaag nog altijd niet gekend is? Kolossale piramiden, constructies gemaakt met een wiskundige precisie die er nog altijd zijn tot op de dag van vandaag, wijzen op een totaal geavanceerde technologie om miljoenen stenen te kunnen snijden en verplaatsen... Waarom heeft de conventionele wetenschap iets willen verbergen dat zo duidelijk is, aangezien het totaal onmogelijk is dat het gemaakt zou zijn door de mens van die tijd zoals ze ons willen laten geloven?
En de Grote Piramide, met meer dan twee miljoen driehonderdduizend enorme blokken steen met een gewicht tussen 2 en 70 ton elk, zou deze gemaakt zijn om farao Cheops te begraven of was het doel ervan om zonne-, kosmische en sterrenenergie te kanaliseren...?

En wat kunnen we zeggen over de indrukwekkende Sfinx die gehuld is in een halo van oude mysteries, voorgesteld als stille bewaker die de piramiden beschermt? Waarom heeft men het bestaan achtergehouden van een cirkelvormige opening in zijn hoofd en onderaardse tunnels die verbinden met de Grote Piramide?
Zouden die volkeren een heel geavanceerde buitenaardse kosmische sterrentechnologie gehad hebben die ze gebruikten om perfecte astronomische en wiskundige afmetingen weer te geven? En zouden ze elektrisch licht gekend hebben zoals op sommige gravures wordt getoond? En de enorme obelisken... zou het mogelijk zijn dat ze ook gebouwd werden met mensenhanden, wetende wat het enorm gewicht ervan is?
Volgens vele onderzoekers is het duizenden jaren oude Egypte niet zoals men altijd dacht, maar maakt het deel uit van een verrassende en precieze weerspiegeling van de Hemel…