menu


maandag 5 juni 2023

154: OLAF JANSEN, HOLLE AARDE, REUZEN, KOREN, ZON-EINDELOOS LICHT, STEDEN, PARADIJS

 Eén van de grootste doofpotaffaires in onze geschiedenis is de poging om geheim te houden dat er een beschaving van wezens bestaat die in het binnenste van de Aarde leeft, en hoewel het moeilijk te geloven is, zijn er veel bewijzen die dit bevestigen en die spreken over het koninkrijk Agharta. Er zijn zelfs mensen die zich op deze plaatsen hebben gewaagd en alle obstakels hebben getrotseerd.

Dit is het geval met het verhaal verteld door een Noor, Olaf Jansen, en beschreven in het boek "The Smoky God" geschreven door Willis George Emerson en gepubliceerd in 1908.

Het boek vertelt de waargebeurde ervaring van een Noorse vader en zijn zoon die, in hun kleine vissersboot, probeerden het land achter de Noordenwind te vinden waar ze over hadden gehoord. Blijkbaar blies een storm hen door de poolopening en in het holle binnenste van de Aarde.

Daar vonden ze tot hun verbazing een gebied vol bossen, vegetatie, een gematigd klimaat, een waar paradijs, en reusachtige en vriendelijke wezens die hen verwelkomden, waar ze twee jaar doorbrachten. Bij hun terugkeer door de opening van de Zuidpool vertelde Olaf over al hun avonturen, wat ze daar zagen en de mensen met wie ze samenleefden, maar men geloofde zijn verhaal niet. Hij liet echter een manuscript achter waarin hij zijn ervaringen vertelde.