menu


vrijdag 28 juli 2023

158: HYPERBOREA-HOLLE AARDE, POLEN, REUZEN, THULE, IJSLAND, KAUKASUS, MELCHISEDEK

 Oude tradities vertellen dat voorbij waar de noordenwind of Boreas opsteekt, er een prachtig eiland bestond, omringd door torenhoge bergen van ijs. Men zegt dat de inwoners van Hyperborea gigantische wezens waren van parelmoeren witheid, bijna doorschijnend, met een bovenmenselijke schoonheid en intelligentie, en ze waren bovendien begiftigd met de gave van helderziendheid.

Ze waren echt een heel geavanceerde beschaving en lieten lange tijd verre sporen na in IJsland, Groenland, Scandinavië, die zich zelfs uitstrekte tot de Britse eilanden, Rusland, Siberië en het huidige Noord-Azië.

Hun oorsprong is het resultaat van het eerste ras dat op de planeet woonde: het polaire ras. Hoewel sommige onderzoekers suggereren dat het uit de ruimte kwam, zijn ze ook verbonden met het binnenste van de planeet door dezelfde subtiliteit van de bewoners. In de poolgebieden heerste enkele tienduizenden jaren geleden een semi-tropisch klimaat, dat veranderde door een afwijking van de aardas.

De geschiedenis van de mensheid begon lang vóór wat er in de officiële boeken staat; zowel Hyperborea, Lemurië, Atlantis en andere oude continenten bestonden duizenden en miljoenen jaren geleden.

Oude teksten, mythen, legenden, archeologische bewijzen en mysterieuze profetieën zijn door de millennia heen in het geheugen van de mensheid verzameld. Daarom heeft de mens altijd gezocht naar die paradijselijke gebieden, het eiland Thule, Asgard, het Land van het Opperste Centrum, het Arctisch Paradijs of Kristallen Eiland.