menu


maandag 17 april 2017

Maaninvloed, buitenaardse basissen, bedrog eerste mens op de maan, Apollo 11

***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

In deze documentaire zullen we een studie maken over de mysteries rond onze Maan, hoe de Maan een invloed heeft op het leven, het gedrag en de psyche van iedereen. Ook het feit van de maan heel anders te zien dan gewoonlijk, enerzijds bloedrode manen en anderzijds de zogenaamde supermanen, zoals degene die verscheen in november 2016 en vreemd genoeg viel dit samen met een ongewone toename van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen op verschillende plaatsen op de planeet.
Zou de Maan omdat ze veel dichter bij de Aarde is zo’n zware energieën teweegbrengen, niet enkel op vlak van de aarde, maar zouden deze wanneer ze gekanaliseerd worden ook onvoorziene veranderingen kunnen teweegbrengen bij de mensen? Zouden vele miljoenen mensen slachtoffer zijn van vreemde invloeden zowel op de Aarde als ook vanuit de ruimte zelf en komt dit vanuit heel oude tijden?
Maar waarom doen zich ongewone feiten voor van het ruimtelijke type op onze maan, zouden er ondergrondse basissen zijn? Of maakt alles deel uit van een Ruimtestation dat al heel lang geleden werd geïnstalleerd met wezens van verre werelden die daar wonen en heeft de Regering van de Duisternis dit feit heel goed verborgen, aangezien dit de Projecten Milab en ook Solar Warden omvat?
En zou de mens anderzijds werkelijk op de Maan geland zijn of was alles een grote montage om de menigte te misleiden?
Zou Apollo 11 nooit op de Maan geland zijn en zelfs niet opgestegen zijn maar werd alles opgenomen op een filmset in een grote mise-en-scène op aarde? En waarom is er zoveel geheimhouding en zijn er zoveel cover-ups die nooit opgehelderd werden tot nu toe over de bedrieglijke eerste reis naar de Maan?