menu

vrijdag 24 juli 2020

Heruitbraak, Geheime programma’s NWO Twitter, Tavistock, MK Ultra, Tegencultuur

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

We leven in een nieuw paradigma of het zogenaamde nieuwe normaal of Nieuwe Wereldorde, en het is zodanig dat de rust tijdens de vakantie onderworpen is aan massale videobewaking onder invloed van maatregelen opgelegd door de elite om hun macht, controle en manipulatie uit te oefenen, maar waarbij ze ons er bovendien aan herinneren dat we in een globale noodtoestand zitten en er op eender welk moment een tweede golf van het pandemische virus kan zijn.
Het mechanisme van globale controle met haar doelstellingen van sociale temming en collectieve vervreemding, door alles te gehoorzamen wat ze ons zeggen, is een test van social engineering zonder weerga, terwijl de valse pandemie, samen met de marionettenregeringen de taak op zich nemen om de vrijheid, de voeding en het werk van miljoenen mensen te vernietigen.
Maar zouden de mensen erin slagen om te ontwaken om het dubbele spel te zien van de marionettenregeringen, of zullen ze zich aan de voeten van de misbruikende regeringsleiders en de Volksgezondheid gooien, die ons gedesinformeerd houden en ons in een continue hersenspoeling zetten, vergelijkbaar met MK Ultra, door middel van hun vals nieuws?
De manipulators van ons leven weten hoe de psyche werkt en ze weten hoe ze de reacties moeten programmeren zonder dat het bewustzijn hiervoor waarschuwt, we zijn absoluut ondergedompeld in een dystopische maatschappij, geïndoctrineerd door een nieuwe en valse biotechnologische religie, samen met eugenetica, om de mens te perfectioneren tot hij een automaat-cyborg-robot wordt. En wat kunnen we zeggen over het Blue Bird Project dat gecreëerd werd met als doel om zich te introduceren in het geheugen van een andere persoon en hem te hersenspoelen? Of ook over de verslavende videospelletjes die in heel de wereld toegenomen zijn tijdens deze lockdown? En over talloze geheime programma’s van cognitieve controle, gemaakt om een scheiding te creëren van het bewustzijn, zoals de projecten MK Ultra, Monarch, Prism enz., met hun dissociërend effect, zoals men ziet bij het Tavistock Instituut, gecreëerd om de planeet te controleren?