menu

woensdag 31 januari 2018

Vrijgave Programma's SSP, Milab, Solar Warden, ondergrondse basissen

*** Nieuwe editie ***
Het is fundamenteel om objectief te zijn en met een breed criterium de geheime beweegreden te zien waarom dat enorm aantal geheime projecten, experimenten en programma's verborgen wordt die de duistere machten aan het gebruiken zijn om de natuur en de mens te ontregelen en aan te tasten. Zou het met deze methodes zijn dat de elite ernaar streeft om ons te onderwerpen, of zijn er ook verscheidene buitenaardse rassen die de planeet willen domineren en de bevolking tot slaaf maken, terwijl ze hun duistere programma's gaan toepassen en meer natuurlijke en artificiële rampen veroorzaken?
Van onze kant hopen we dat al deze inmengingen om de mensheid schade toe te brengen door middel van hun scalaire en psychotronische wapens, Elf-golven, Gwen-transmitters, het Hum-geluid, Nanotechnologie, Haarp, en ook vele andere handelswijzen die de hersenen en het gedrag van de bevolking aantasten... onthuld worden aan de hele wereld. En ook alles wat verbonden is met de schadelijke genetisch gemanipuleerde voeding en de troep die we eten, evenals de angstwekkende pedofilie, satanisme, kannibalisme… en ook andere rampen die ze ons hebben aangedaan en nog altijd ongestraft blijven doen. We vertrouwen erop dat dit alles en nog veel meer zo spoedig mogelijk vrijgegeven zal worden om overhandigd te worden aan de hele wereld.
Ook moet elk verband dat de elite heeft met de wezens van Zeta Reticuli en van Draco openbaar gemaakt worden aan de publieke opinie…en ook alles wat te maken heeft met de planeet Nibiru en andere duistere werelden. Ook zal ze de achtergehouden Vrije Nulpuntenergie vrij moeten geven, parallelle werelden, interdimensionale portalen, het multiversum en oneindig veel wetenschappelijke kennis die ze goed voor ons verborgen houdt.
En wat kunnen we zeggen over de toename van het aantal mensen die, schijnbaar zonder reden, sinds verschillende jaren verdwijnen? Zouden velen van die verdwijningen gebruikt zijn voor hun macabere projecten van genetische manipulatie, klonen en transhumanisme? Zouden ze nog altijd leven of zijn ze naar bepaalde plaatsen gebracht als deel van een kolonisatieprogramma waar niemand iets over weet? 
Bovendien is het ook heel belangrijk om kennis te hebben over het Geheim Ruimteprogramma SSP dat, samen met MILAB (programma van Militaire Ontvoeringen), verborgen duistere projecten realiseert. Er bestaat namelijk een actief aards en ruimteconglomeraat dat alles wat gebeurt op onze planeet, en zelfs erbuiten, hanteert en controleert…