menu


donderdag 20 januari 2022

126: HOLLE AARDE, OPENING POLEN, PIRAMIDES ANTARCTICA, OPERATIE HIGHJUMP, AGHARTI

 De theorie dat de Aarde hol is, dat zij kan worden betreden via de Noord- en de Zuidpool, en dat daarin geheime beschavingen floreren, maakt sinds mensenheugenis deel uit van het geloof van vele volkeren.

Ook zijn er in de loop van de geschiedenis vele expedities geweest, zoals de Amerikaanse admiraal Richard Byrd en andere onverschrokken ontdekkingsreizigers die naar de Noord- en Zuidpool reisden om buitengewone plaatsen te vinden, pooloases met bijna subtropische temperaturen, rivieren met lauw water, uitgestrekte wouden en vele andere natuurverschijnselen, en zij spraken allemaal over de Holle Aarde, inclusief Operatie Highjump, die verondersteld werd een wetenschappelijke expeditie naar Antarctica te zijn. Maar wat was het echte motief achter deze geheime operatie? Zelfs grote astronomen en wiskundigen steunden de theorie van de Holle Aarde, zoals de geleerden Euler of Edmund Halley, en vele schrijvers en onderzoekers vertelden over deze onderaardse wereld. Evenzo geloofden ufologen zoals Ray Palmer en anderen dat de Aarde hol is, en dat UFO's afkomstig zijn van en terugkeren naar een beschaving van hogere wezens die verborgen is in haar onontgonnen binnenste.

Wat verbergen de Polen? En hoe zit het met het enorme gat dat te zien was op de foto van de poolgebieden? Hoe zit het met de mysterieuze verdwijningen van hele dorpen in deze poolgebieden? Is er een heel ondergronds rijk dat bewoond wordt door onbekende levensvormen, bekend als het Koninkrijk van de Agharti, hoe komt men daar binnen?