menu


dinsdag 15 maart 2022

130: PARADIJS, ELYSIUM, FEEËN, ONDINES, BESCHERMENGEL, ST.MICHAËL, ST.RAFAËL, BDEAL

 In deze nieuwe videodocumentaire en voortgaand op het mysterieuze thema van de Holle Aarde, wordt deze in veel culturen in verband gebracht met de voorouderlijke herinnering aan een verloren paradijs dat moet worden gered, en dit wordt opgepikt in de Noorse cultuur, het is het Walhalla, de hemelse zaal van Odin waar eerbare krijgers naartoe werden gestuurd. Een soort beloning in een andere wereld; een "paradijs" vergelijkbaar met de Elyzeese Velden of Elysium voor de Grieken, het land van volmaakt geluk, in het oude Groot-Brittannië was dit het eiland Avalon, of de Gelukzalige Eilanden van de eeuwige jeugd, Tule, ook verwant met het oude Atlantis.

Het is ook het mythische Koninkrijk van de Agharti waar hemelse wezens verblijven onder de wijze leiding van de Koning van de Aarde, en in dat andere vlak, of vierde dimensie binnenin de Aarde zelf, hebben ook vele intelligente wezens, zoals de geesten van de Natuur, hun verblijfplaats. Het is de feeërieke wereld, waar feeën, elfen, kabouters leven, en ook in het water, wezens zoals zeemeerminnen, watergeesten, nereïden, die niet de vrucht zijn van fantasie, maar een echte oorsprong en bestaan hebben, zoals blijkt uit vele getuigenissen van mensen die ze hebben gezien, beschreven of geschilderd, en die we zullen zien in deze interessante documentaire.

Er is ook de wereld van de engelen, beschreven in verschillende godsdiensten, dicht bij de mens, die ons helpen en bijstaan in tijden van nood. Veel mensen beschrijven hun ervaringen met deze wezens, zoals de beschermengel, de aartsengel Sint-Michaël of Sint-Rafaël, zij vervullen een functie en mensen die bijna-dood-ervaringen hebben gehad zijn allemaal teruggekomen om erover te vertellen.