menu

zaterdag 10 december 2016

Beschermende Ufo’s. Internationaal Ruimtestation. Chemtrails

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

Het is belangrijk te weten dat de Grote Sterrenbrigade, om geen wantrouwen te creëren bij de bevolking die getraumatiseerd, wantrouwig, achterdochtig en gevoelig is voor alles door haar proces van ontwaken, frequentieverandering en mutatie in het DNA, ons enkel intern en in de wereld van de dromen helpt, maar ook door onze bescherming te versterken met hun Plasmaschepen, Ronde, Bolvormige, Buisvormige en Moederschepen met hun kleuren en vormen.
Dit alles is een enorme hulp om ons te beschermen, niet enkel op de Aarde maar ook in het luchtruim en zelfs rondom het Internationaal Ruimtestation ISS.
En wat was de oorzaak van die beeldonderbreking van de NASA juist wanneer een vloot Ufo’s verschijnt? Zou het zijn opdat we de beschermende ruimteschepen niet zouden zien die waken en alles wat ze doen inspecteren?
Wat gebeurde er werkelijk met de vernietiging van de Antaresraket toen die zich begaf naar het Internationaal Ruimtestation? Maar wat was bovendien de oorzaak van het feit dat een Amerikaanse militaire satelliet plots ontplofte? Waarom zo toevallig en met zoveel risico en waarom maakte de pers op wereldniveau het niet openbaar? Wat is het vreemde en enigmatische rond heel dit mysterie in het ISS?
Weten ze dat het vernietigend Imperium iets beraamt om een groot bloedbad uit te lokken en is de Sterrenbrigade heel oplettend voor alles wat er gebeurt?
En wat kunnen we bovendien zeggen over het Blue Beam project van een buitenaardse invasie onder valse vlag, gecreëerd door de duisteren om ons angst aan te jagen en de bevolking te doen geloven dat we overvallen worden vanuit de ruimte terwijl het zijzelf zijn die zich willen manifesteren en verder gaan met hun agenda?