menu

zaterdag 10 december 2016

Vaccins, chemische stoffen... verstoren de voortplantingsfunctie

Zolang wij ons niet op de hoogte stellen van de noodlottige gebeurtenissen rondom ons, van de gijzeling van onze vrijheid als burgers, zullen de informatiemedia ons verkeerd blijven inlichten en informatie achterhouden en verbergen... Zolang ons DNA niet gehercodeerd is naar de nieuwe Plejadiaanse-Siriaanse frequentie, zullen wij gevangen blijven in de onwetendheid, en zullen de Duisteren zonder belemmering vooruitgang boeken in hun kwaadaardige en vernietigende agenda en dat is waar de Aliens-humanoïden voortdurend op uit zijn om controle uit te oefenen op onze gehavende en onbewuste samenleving.

Het probleem ligt in het feit dat de globalisering van de onverschilligheid en toegevendheid sterker waren dan onze bekwaamheid en bewustzijnsontwikkeling, daarom houden zij heel ons familiaal leven, ons werkleven, ons sociaal leven, ons echtelijk leven enz. in de gaten. Ze hebben ons goed onder controle en hebben ons geherprogrammeerd, geautomatiseerd en voorzien van een microchip, perfect onder toezicht met de GPS, de mobiele telefoons, op internet, zo ontsnapt niemand aan hun aardse en cybernetische satellietcontrole.

Zij beweren dat ze ons grote voordelen bieden van persoonlijke en familiale bescherming, maar dat is een dekmantel en ze verbloemen het als vruchtbare technologische en wetenschappelijke vooruitgang. Op die manier laat de menigte de aandacht verslappen en vertrouwt op de zogenaamde faciliteiten, denkend dat alles voor onze eigen veiligheid en die van de Staat is, terwijl er arbitrair wordt afgeluisterd en bespioneerd, er ongrondwettig misbruik is en men op heel de planeet monddood wordt gemaakt.

Naast deze ongelooflijke vaardigheden moeten ze hun rol goed spelen en hun werk perfect uitvoeren, met ander woorden, het zijn echte acteurs of toneelspelers en daarvoor werden ze gecreëerd, op de exacte maat van wat het grote publiek wil zien en horen.

Het is duidelijk dat het op die manier heel gemakkelijk is om iedereen in de hand of in hun klauwen te houden, hoewel achter het gordijn de intimidatie doorgaat en ook de pesterijen, de achtervolgingen, de massale spionage, de drones die overal doden achterlaten, de chemtrails die vervuilen, de fracking die aardbevingen creëert en het drinkwater vergiftigt, het project Haarp dat het klimaat wijzigt en sterke aardschokken en tsunami's genereert, de Bloop die de dood van miljoenen vissen veroorzaakt, het leger dat landen binnenvalt en mensen van het leven berooft...

Ook talloze onvruchtbaar makende vaccins, krachtige synthetische hormonen die men terugvindt in voedingsanalyses, waardoor een steeds toenemende onvruchtbaarheid wordt gecreëerd. Ook endocriene disruptors die worden teweeggebracht door een groep van chemische substanties die de voortplantingsfunctie verstoren... De kwestie is dringend een onvruchtbaarheid op grote schaal te creëren. We spreken over macabere feiten die geprogrammeerd zijn door de Duistere overheersers en die enkel te vergelijken zijn met de ergste misdaden tegen de mensheid, en daaronder vallen de Rothschilds, Rockefellers, Fords, Carnegies die er voor willen zorgen dat heel de wereldbevolking slinkt en nutteloos en onvruchtbaar gemaakt wordt, om ons te vervangen door wat zij selecte klonen van de Elite noemen.