menu


dinsdag 4 januari 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 12: GOUVERNEURS, SENATOREN, RECHTERS, AANKLAGERS TEGEN VACCINATIEPLICHT BIDEN

 Amerikaanse senatoren, gouverneurs, congresleden, rechters, openbare aanklagers en advocaten vechten tegen de vaccinatieplicht van Joe Biden en de tirannie van de regering, en stellen een voorbeeld voor andere landen in Europa en de wereld.

Senator Mike Lee voor Utah, senator Roger Marshall voor Kansas, senator Ted Cruz voor Texas en anderen hebben allen aangegeven dat zij bereid zijn de regering stil te leggen vanwege de vaccinatiemaatregelen van president Joe Biden. Net als senatoren Rand Paul, Mike Braun, Ron Johnson en anderen.

Ook de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, is tegen vaccinatieplicht en heeft ronduit verklaard dat de pogingen van Biden om vaccinatie te verplichten, ongrondwettelijk zijn, net als de gouverneur van Texas, Greg Abbott, congreslid Clay Higgins en vele anderen.

Daarnaast hebben ten minste 27 rechtbanken bezwaar aangetekend tegen de maatregel en hebben 27 Republikeinse procureurs-generaal beloofd juridische stappen te ondernemen tegen de federale regering van de V.S. als de regering haar koers niet wijzigt met betrekking tot de vaccinatieplicht. Met dit alles worden resultaten bereikt die als voorbeeld dienen voor vele landen in Europa en de rest van de wereld om erin te slagen de tirannieke regeringen en hun giftige vaccins een halt toe te roepen.