menu


maandag 7 oktober 2024

Alcyone Plejaden Extra 69: Agenda elite, Insecten-Kunstmatig vlees, Moord Beroemden, Gevaar AI Robot

 In deze nieuwe videodocumentaire extra 69, over de noodzakelijke wereldwijde opstand tegen de heersende wereldelites, zullen we het plan zien dat is ontworpen om de bevolking tot slaaf te maken en te reduceren door middel van de vernietiging van de economie, landbouw, veeteelt... sociale destabilisatie, vervuiling van bodem, lucht en water, synthetisch vlees, voedsel op basis van insecten, medicijnen met hun bijwerkingen, terwijl ze andere die heilzaam zijn, zoals melatonine, wegnemen.

En hoe ze in de loop der jaren artiesten, politici, wetenschappers evenals activisten hebben vermoord die de moed hadden om zich tegen hun kwaadaardige plannen te verzetten en die de mensheid probeerden te helpen. Want wat ze willen is de planeet ontvolken.

Het plan omvat ons ziek, zwak en onderworpen houden, de modificatie van de mens, zijn genetica, zijn integratie met technologie door middel van transhumanisme, en door gebruik te maken van, onder andere, robotisme en de gevaarlijke AI, ontworpen om alles wat bestaat over te nemen, een kwaadaardige kracht die zich als een virus verspreidt totdat het in alles zal binnendringen.

We moeten uit de passiviteit, het egoïsme en de perversie stappen die ons hebben weggeleid van wat het kostbaarste in ons is, van alle spirituele kracht en waarden als mensen, evenals van de rechten die we als vrije en soevereine mensen hebben en die we moeten redden voordat het te laat is.

We leven in een pre-apocalyptisch scenario, waarin we angst en lafheid achter ons moeten laten en samen in opstand moeten komen om de satanistische elite van corrupten uit hun machtsposities te verwijderen voordat het te laat is.