menu


dinsdag 25 oktober 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 31: URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN, NAZI-GREAT RESET-NWO

 Ursula von der Leyen is vanaf 1 december 2019 de eerste vrouw die het voorzitterschap van de Europese Commissie bekleedt. Zij studeerde aan de London School of Economics, van de Fabian Society, een ultra-elitaire kring met eugenetische ideeën wiens filosofie ten grondslag ligt aan de sterke financiële machten die willen leiden tot een één-wereld regering met een onderdanig volk gecontroleerd door microchips, dienaren van een hiërarchie van de rijken en machtigen die de planeet zullen regeren. Het concept "Nieuwe Wereldorde" is van hen.

Haar huidige positie is een positie die de Europese burgers is opgedrongen: niemand heeft op haar gestemd en ze stond op geen enkele kieslijst van een partij, ze wordt momenteel beschuldigd van corruptie bij het beheer van Covid-19, ze steunt verplichte vaccinatie, de groene pas, massale lockdowns... waardoor de grondwettelijke rechten van de Europese burgers zijn ingeperkt, en ze steunt de onnodige en schadelijke vaccinatie van onschuldige kinderen.

En voor de steun aan Oekraïne in de oorlog met Rusland en de exorbitante stijging van de energieprijzen en de inflatie, met als gevolg het verlies van banen en de komende economische recessie, waardoor de economie van Europa naar instorting wordt gebracht. Het uitlekken van haar geheime gesprekken met multinationale farmaceutische bedrijven heeft haar ook in de schijnwerpers gezet en geleid tot de opening van een onderzoek door het openbaar ministerie van de EU.