menu

vrijdag 28 oktober 2016

Aardse tijd 24 naar 16 uur, Schumannresonantie, fractaal Universum

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

Momenteel zijn we op een moment met veel risico op planetair vlak en veel risico op oorlog... enerzijds is de fotonische energie enorm toegenomen door het feit dat de Aarde dichter bij het Galactisch Centrum is gekomen en dit creëert grote voordelen en ook een grote versnelling in de mutatie van het DNA van veel mensen. Maar zouden wij ons aan het voorbereiden zijn in de richting van een werkelijke transformerende-muterende verandering of blijven wij denken dat er niets zal gebeuren terwijl de Aarde en het Zonnestelsel door een totale transformatie gaan en een voortdurende inwerking van partikels van hoge elektromagnetische frequentie van het kosmische type?
Anderzijds is de tijd ongelooflijk genoeg voor onze ogen onvoorstelbaar aan het verkorten...
Ook zijn wij allemaal zonder uitzondering onderworpen aan een voortdurende ruimtetijd, iets ongrijpbaars en onzichtbaars maar dat ons sneller doet zijn...
Waarom lijken de dagen nu maar 16 uur meer te zijn en geen 24 zoals het altijd was?
Zouden we gemerkt hebben dat de tijd aan het verkorten of verdwijnen is en dat hij in zijn plaats een circulaire plooi gaat achterlaten met enkel een lege ruimte?
Maar zullen we die wijziging van ruimtetijd kunnen doorstaan die met elke dag die voorbijgaat onverbiddelijk zal versnellen terwijl heel de mensheid en de planeet in een subtieler etherisch sterrengebied gaan treden of zal men de ego’s en gruwelijkheden overal naar buiten blijven brengen, door dat onvermogen om de fotonische energieën te transformeren voor het welzijn van onze genetische verheffing van het DNA?