menu

woensdag 5 oktober 2016

Gezondheid Clinton Trump, V.S.-RUSLAND, Xenofobie, Crisis EU, 3e verkiezingen

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS VERDEELD IN TWEE DELEN***

We moeten begrijpen dat we op het einde van dit ras zijn en het enige waar de regeringen naar streven is bevelen opvolgen en ons in conflicten, crisissen, oorlogen, sociale verdeeldheid zetten... Zien we soms niet hoe ze ons manipuleren door ons oneindig veel verkiezingsbeloftes te laten geloven, of door het feit van geen politieke akkoorden te bereiken en verkiezingen te herhalen, en zelfs voor de derde keer uit te stellen. Zouden ze geen grote zet aan het voorbereiden zijn om ons hun NWO op te leggen en hopen ze dit te doen samenvallen met de verkiezingen van de V.S.?
Beogen ze bovendien om Rusland te blijven bedreigen op alle mogelijke manieren met als doel om die oorlogsstrijd te creëren die ze zo nodig hebben? Dit beginnen sommige landen te zien, en ze zijn aan het zoeken hoe ze die globale confrontatie kunnen vermijden, want anders zou Islamitische Staat al een groot deel van Europa binnengevallen zijn, vooral Spanje, Italië en Frankrijk...
Maar wat is er daarnaast aan het gebeuren met de twee presidentskandidaten van het machtigste land ter wereld? Wat kunnen we zeggen over de eerste vrouw die mogelijk het presidentschap van de Verenigde Staten zou opnemen. Verkeert zij in volle fysieke en psychologische bekwaamheid om deze grote natie te regeren als haar vernietigend programma het feit omvat om zo spoedig mogelijk een Derde Wereldoorlog te willen voeren?
Waarom zetten ze een dubbelganger in haar plaats of zou het gaan om een synthetische robot zoals zijzelf verklaarde... en wat te zeggen van de andere kandidaat, de irrationele showman Donald Trump?
Zouden telkens meer mensen deze grote verkiezingsfraude beginnen door te hebben? Tonen ze ons een grote montage, of wat willen ze verbergen?