menu

zaterdag 10 december 2016

Bedreigingen IS, Biotechnologie, robotica, nanotechnologie, wijziging DNA

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

Na vele conflicten die we doormaken waarbij de overheersers samen met hun hybride dienaars zich hebben voorgenomen om een einde te maken aan onze toekomst en waardoor vele mensen vervallen zijn in een ongevoeligheid-kilte-automatisme waarin de menselijke uitdrukking is gaan verdwijnen en naast te leven in een continu individualisme-egoïsme verliezen oneindig veel mensen de waarden die het hart-bewustzijn ons geeft.

De kwestie is om ons in een groeiende spanning en angst te zetten, meer stress-onderdrukking te creëren… Zou het een ander vuil manoeuvre zijn om de terreur te controleren die de bevolking belaagt om een massale opsluiting te kunnen doen die een krijgswet impliceert terwijl ze hun Nieuwe Wereld Orde gaan opleggen? Of zou het voor de Derde Wereldoorlog zijn die het Imperium zo nodig wil en zoeken ze daarom talloze excuses met als enig doel om te destabiliseren?

Niettegenstaande bestaat er ook een groeiend ontwaken en om die vooruitgang van de globale maatschappij tegen te gaan en te proberen annuleren, proberen ze een veralgemeende fysische-psychische-interne breuk te creëren en zo richten we onze aandacht op de industrie van de Biotechnologie die ze aanmoedigen opdat we ons meer zouden aangetrokken voelen door het transhumanisme, de robot- en bionische technologie. Maar zou er een doel zijn om met zoveel interesse en hoogste pretentie een Artificiële Intelligentie te creëren?