menu

zaterdag 10 december 2016

Exodus Vluchtelingen. EU Crisis. Samenzwering NWO. Opsluitingskampen.

Er doen zich vreselijk betreurenswaardige feiten voor omdat de overrompelende terreur zich blijft toe-eigenen wat niet van hen is en dat streven naar slavernij, mensenhandel of verkiezingsvoordelen is nu dringend voor het Imperium en maakt deel uit van hun plan. Maar waarom die verschrikkelijke opportunistische en minachtende wreedheid, of zit er iets meer achter dat ze verbergen en wordt dit, hoewel ze het weten te camoufleren en vermommen, toch telkens duidelijker en is dat wat hen verraadt?
Zien we soms niet heel evident hoe ze de vluchtelingen gebruiken door hen te selecteren en merktekens aan te brengen alsof het misdadige verdachten zijn terwijl ze enkel stabiliteit en werk zoeken en is wat men begint te zien niets anders dan afwijziging en meer racisme?
Maar wil het merendeel soms emigreren uit hun landen om zó mishandeld en vernederd te worden, wetende dat alles te wijten is aan de onrechtvaardige en wrede oorlogen die het Imperium voert in hun thuislanden?
Zou het niet zo zijn dat men hen misleid heeft door hen te doen geloven dat Europa en vooral Duitsland het beloofde land is en beginnen de vluchtelingen tot hun grote verrassing en tot verbijstering van de hele wereld allerlei soorten enorme moeilijkheden te ondervinden zoals ze zich nooit hadden kunnen indenken. En wat doet de EU? Worden ze niet heel slecht behandeld om hen nadien onrechtvaardig door lange gangen te leiden in de richting van een soort van kooien of isoleercellen en worden ze gevangen gehouden onder politiecontrole om hen daarna in getto’s te zetten, terwijl landen worden ommuurd, grenzen afgesloten en wat erger is, zonder dat iemand op de hoogte is van hun werkelijke gruwelijke intenties en daden...