menu

dinsdag 6 december 2016

Zika-virus, afsluiten internet, Krijgswet, terroristen, jedi-religie, satanisme

We gaan verder met die dringende noodzaak om onze ogen te openen. We vermelden wat er op bedrieglijke wijze gebeurd is met honderdduizenden vluchtelingen die men een schijnbaar vertrouwen en steun schonk en het internationaal recht gaf om toevlucht of asiel te vragen. Maar er was een onverwachte verandering en deze zijn de oorzaken om meer haat en racisme te creëren in heel de wereld in plaats van hen te steunen en werk te geven zoals men met miljoenen asielzoekers deed in Amerika en in de hele wereld.
Zouden zich onder hen geïnfiltreerden bevinden met als doel om sterke aanslagen proberen te plegen om op deze wijze reacties bij het volk te creëren en waarbij zoals altijd de onschuldigen de prijs betalen? Of zou dit deel uitmaken van het plan om dringend de NWO te creëren en zo zogezegd nieuwe normen op de planeet te vestigen of is het een manier om ons te gebruiken om de grenzen te sluiten?
We zijn in het definitieve moment van een globale verandering gericht naar een concreet doel namelijk een algemene Krijgswet, en dit kunnen we al in verschillende landen zien die gemilitariseerd zijn...
We zijn huiveringwekkende historische feiten aan het herbeleven, ondergedompeld in oorlogen, overlijdens, crisissen en hongersnood...en ze zijn het op dezelfde manier aan het herhalen terwijl de bevolking totaal onbeschermd is, terwijl elke dag meer miljoenen mensen sterven van honger, ziektes, epidemieën enz. En wat kunnen we zeggen van het Zika-virus dat zich op een duizelingwekkende manier aan het verspreiden is, zouden ze proberen een pandemie te creëren op een continent dat niet akkoord gaat met hun globale agenda met als enig doel om meer terreur te zaaien en vaccins en chips te plaatsen?