menu

zaterdag 10 december 2016

De Nieuwe Energiebron Van Tesla...

Volgens wat we de laatste tijd duidelijk kunnen zien, is er een heel sterke "ongekende energie-kracht" die zich heeft voorgenomen om "de onzichtbare draden van de Elite" te bewegen en heel hun "Globaal Systeem" te desactiveren dat overspoeld wordt door "frauduleuze en verdorven feiten" van allerlei aard. Enkel op die manier zullen we gelukkig kunnen zijn en onze "trillingsfrequentie van kwantumlicht die we eeuwenlang verloren waren" verhogen en "ons op de plaats zetten die ons toekomt" in de evolutie net zoals het gebeurt met andere geavanceerde werelden van "de Galactische Confederatie".

Daarvoor wordt "een heel machtige verbindende kracht aarde-kosmos" gecreëerd en aan die nobele missie nemen "eminentes bekende personen en professionelen" deel die werken met "Magistraten, Openbare Aanklagers, Rechters, Advocaten om het netwerk te ontmantelen en die macht die sinds vele jaren "verkeerd gericht wordt" te desactiveren.

Het gaat om Wezens met een niveau van "Bewustzijn-Wijsheid" die "samen" met die hooggeplaatste personen en professionals een "Alliantie-overeenkomst" gevormd hebben waarin Wezens van de Agarthi, Mutanten" en een groep van overgebrachte "Sirianen en Plejadianen" werken met "grote discretie en intelligentie" met de bedoeling om een "ontzetting uit het ambt en omverwerping" van "de Nibiruaanse-Alien elite" te creëren die kost wat kost koppig "aan de macht wil blijven en blijft vasthouden" aan de slavernij die zij hanteren.

Maar om het uitwerken van dit voornemen van "ontmanteling-transformatie" tot een goed einde te brengen, speelt de ongelooflijke maar zeer gecensureerde "vrije-toroïdale energie"
een fundamentele rol, die ontdekt werd door de wetenschapper-uitvinder Nikola Tesla, en vele jaren later opnieuw werd opgenomen door andere wetenschappers zoals Guglielmo Marconi, Edward Leedskalnin, Viktor Grebennikov, John Bedini, John Hutchinson, Dr. Royal Raymond Rife, Eugene Mallove... Ook nucleair ingenieur Mehran Tavakoli Keshe, die "de Keshe Foundation" oprichtte, en een revolutionaire technologie van anti-zwaartekrachtplasma" bekendgemaakt heeft die "reizen naar het heelal mogelijk zou kunnen maken. En deze "duurzame energie" zou ook toegepast kunnen worden voor transport, wetenschap, geneeskunde, elektriciteit" enz. Hij slaagde er zelfs in om "een vliegende schotel te maken" vergelijkbaar met degene die wezens van "geëvolueerde werelden" hebben.

Hiermee kan men vaststellen dat er achter dit alles een "machtig Bondgenootschap-Alliantie" zit tussen bepaalde naties, die samen met "de Interplanetaire Confederatie en "de Grote Galactische Confederatie van Licht" onvermoeibaar bezig zijn om de op handen zijnde val te veroorzaken van al de "Aliens die geïnfiltreerd zijn als mensen" en die onze aarde sinds vele jaren bezetten.

En nu nog meer, nu "de fotonische energie van de Plejadiaanse Zon Alcyone" telkens intenser wordt... Maar tot "het Hologram waarin we gezet zijn volledig opent," zal "de weerstand-tegenwerking" van de Duisteren niet ophouden.