menu


vrijdag 6 augustus 2021

116: ECONOMISCHE CRASH, CYBERPANDEMIE, NANOGRAFEEN, MOORD PRESIDENTEN USA, FED

 Terwijl de crisis van de plandemie die wordt voorbereid om de mensheid uit te roeien, een dreigende wereldwijde economische ineenstorting veroorzaakt, met hongersnood en toenemend geweld die al zichtbaar zijn, vergelijkbaar met de Grote Depressie van 1929, bereidt men aan de andere kant een cyberpandemie voor die een wereldwijde digitale black-out zou kunnen veroorzaken, met afsluiting van het internet, met het duidelijke doel een grote reset uit te voeren, die ons zou kunnen terugbrengen naar de Middeleeuwen.

Eveneens zetten regeringen hun medische tirannie voort tegen vele bewezen en effectieve behandelingen, allemaal om hun vaccins af te dwingen en op te leggen, waarvan bekend is dat ze giftige grafeen-nanopartikels bevatten die de gezondheid aantasten en waarvan bewezen is dat ze noch beschermen, noch effectief zijn tegen Covid. Bovendien gaan ze verder met hun politiestaat, sluitingen, lockdowns die tegen de weerloze bevolking in gaan, en waarbij rechters alles toedekken,

En zou deze komende financiële crisis en schuldenlast enig verband houden met de globale machthebbers, de geldbezitters en rijkste mannen van de planeet, die meer dan 75% van de rijkdom van de planeet bezitten en controleren, die de particuliere banken hebben opgericht die aan de oorsprong liggen van de Federal Reserve in de VS? Families als de Rothschilds, Morgans, Rockefellers, Carnegies, Bushes, enz. die aan de touwtjes trekken van de economie en de wereld beheersen. En waarom werden veel Amerikaanse presidenten die zich verzetten tegen de elite en hun macht, gemeen vermoord, en is nooit duidelijk geworden wie de daders waren?

Prominent onder hen zijn president Kennedy, maar ook Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley, Warren Gamaliel Harding, Franklin Roosevelt en anderen. Wie zit er achter deze doodgezwegen moorden?