menu


woensdag 20 december 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 50: SPEKTAKELS: KUNST, MUZIEK-DANS-THEATER-ZANG, FAMILIALE KERSTVREUGDE

 In deze tijden van sociale onzekerheid hebben we allemaal momenten van vreugde en welzijn nodig om van te genieten met het gezin, momenten van vrede om te delen met kinderen en volwassenen, en hiervoor is er een veelheid aan artistieke spektakels die door de geschiedenis heen hebben gediend om een positieve staat te creëren bij toeschouwers en artiesten, terwijl ze kennis, vreugde, sociaal bewustzijn, ook therapie en bovenal entertainment bieden. En ze zijn ook een goede manier om met de hele familie Kerstmis door te brengen, omringd door liefde en goede gevoelens.


Gezond amusement, vreugde, geluk, genegenheid, expressiviteit, plezier, liefde... zijn positieve toestanden die onze levensomstandigheden kunnen veranderen, en licht en magie kunnen brengen waarvan we dachten dat we die kwijt waren.

Magie opnemen in de opvoeding heeft oneindig veel mogelijkheden en de ongrijpbare relaties tussen alle dingen verbreden onze bekwaamheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Creativiteit, verbeelding, de bekwaamheid tot verwondering en enthousiasme maken deel uit van een gezond en gelukkig leven dat we als kinderen en volwassenen nooit mogen verliezen.