menu

maandag 6 mei 2019

Portalen ruimte-tijd, fractaal Multiversum, Biofotonen, Chrononauten, Déjà-vu

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS INHOUDELIJK VERDEELD IN DRIE DELEN***

In dit tijdperk zijn er zich meer dan ooit veel ongewone fenomenen aan het voordoen van het type ruimte-tijd, wat erop wijst dat er zich interdimensionale portalen aan het openen zijn waar verleden, heden en toekomst fusioneren, dit zou verklaren waarom de tijd niet rendeert zoals voordien. Deze fenomenen zouden ons toelaten om met volle wil vergezeld van een ontwaakt bewustzijn, een parallelle wereld te gaan doorkruisen die meer positief, onveranderlijk en onvergankelijk is om zo geholpen te kunnen worden door de hogere Wezens van de Kosmos.
Daarvoor mogen we ons niet laten vastzetten door de koude en robotachtige wereld van de Artificiële Intelligentie, omdat de heersers van de globale macht met hun geo-engineering en cybernetica negatieve gebeurtenissen aan het creëren zijn, omdat ze weten dat als we erin slagen om ons te decoderen van onze oude gewoontes en gebruiken, en neuronale biofotonen creëren, hun valse normen en eeuwenlange slavernij zouden instorten.
Er is zich namelijk een grote planetaire transformatie aan het voordoen, waarbij meervoudige parallelle realiteiten aanwezig zijn, samen met de fractale supersnaren waarin het unieke universele en kosmische Al vervat zit, met zijn heilige Geometrie en Kosmometrie in evenwicht en perfecte symmetrie.
Ook bestaan er ruimtelijke chronotunnels, Stargates, of doorgangen van kwantum- en fotonisch licht, waarlangs de Chrononauten van de sterren zich verplaatsen die de taak hebben om ons te onthalen om in de meer subtiele dimensies van de kosmos te kunnen binnengaan, wat rechtstreeks te maken heeft met de transformatie-mutatie van de mens.
En wat kunnen we zeggen over parallelle Universums, met hun alternatieve realiteiten, of de gekende Déjà Vu, de Kosmometrie, de Multiversums of oneindige universums, waarover de huidige grote wetenschappers spreken?
Zou alles deel uitmaken van een goddelijke kosmische interconnectie, en is daarvan ook de microkosmos mens doordrongen en zijn noodzakelijke transformerende vooruitgang?