menu


zaterdag 16 maart 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 55: 15-MINUTENSTEDEN, KLIMAAT-GEVANGENISGETTO, CONTROLE, SMART CITY, AI, 5G

 De globalistische elites willen ons opsluiten in stedelijke centra waar alles binnen een kwartier lopen of fietsen te bereiken is. Het doel dat ze ons willen verkopen is duidelijk: het gebruik van privévoertuigen overbodig maken en minder vervuilende en zogenaamd comfortabelere steden voor de burger promoten, ze noemen ze "15-minutensteden" en verkopen ze alsof het paradijselijke steden zijn. Voor het verstrooide oog zien ze eruit als ideale steden waar alles werkt voor ons "welzijn", "gezondheid" en "milieu" maar in werkelijkheid zijn ze een ongekende sociale val. We zouden ze eerder getto's of gevangenissteden moeten noemen, waar we onze gekoesterde vrijheid en grondrechten zullen verliezen.

Zoals we zien combineren overheden, instellingen en bedrijven technologieën om gegevens te verzamelen, communicatie te verbeteren en informatie te delen met stedelijke infrastructuur, waardoor slimme steden ontstaan. Maar hoewel ze ons worden voorgesteld als iets positiefs, zullen slimme steden of 15-minutensteden in werkelijkheid de mensheid gevangen houden in concentratiekampen in de open lucht.

Er zijn al steden over de hele wereld die zich hebben aangesloten bij deze klimaatgevangenisprogramma's, die worden gepromoot door Agenda 2030. Het lijkt erop dat ze alles heel goed hebben voorbereid en als we niet snel iets doen, zullen we beseffen dat we er niet uit zullen kunnen geraken, terwijl kunstmatige intelligentie over ons waakt en ons leven overneemt, en 5G met zijn ernstige schade aan ons DNA onze psyche en ons lichaam ziek maakt.