menu


maandag 30 mei 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 22: GOUDKOORTS, GENOCIDE VAN INDIANEN, FEDERAL RESERVE-FORT KNOX, WOLFRAAM

 Spreken over goud is spreken over rijkdom en fortuin, maar het is ook zich onderdompelen in duistere geschiedenissen, wrok, hebzucht en dood. De "goudkoorts" begon in januari 1848 in Sacramento, Californië, toen nog Mexicaans grondgebied. Dat jaar ondertekenden Mexico en de Verenigde Staten het einde van de oorlog tussen de twee staten, en de VS verwierven gebieden die tot dan tot Mexico behoorden, zoals New Mexico, Texas, Californië, Arizona, Utah en Nevada.

In slechts zeven jaar kwamen meer dan 300.000 mensen naar Californië. Het geweld en de haat tegen de inheemse Amerikanen mondde uit in genocide: de inheemse bevolking daalde in slechts 25 jaar van 150.000 tot 30.000, en leed onder honger, ziekte en aanvallen.

Met de ontwikkeling van de wereldhandel zochten de geïndustrialiseerde landen naar manieren om transacties te standaardiseren en een "wereldmarkt" te creëren. Als reactie daarop werd de goudstandaard aangenomen. Het Congres richtte in 1913 de Federal Reserve op als middel om de waarde van goud en valuta te stabiliseren, maar in 1971 werd de goudstandaard verlaten. Het is duidelijk dat de verschillende goudreserves van elk land in de loop der tijd zijn verdwenen. Zou het kunnen dat het is ingepikt door de Illuminati, Bilderberg en de 20 belangrijkste families die de wereld regeren? In Fort Knox bevinden zich de goudreserves van de VS, maar vandaag weet niemand precies of er goud is, of het eigenlijk verguld wolfraam is.