menu


zaterdag 17 september 2022

143: UFO’S-ATOOMSILO’S, BLUE BEAM, CROP CIRCLE, GECONTACTEERDEN DOOR BUITENAARDSEN

 Alles wat te maken heeft met de kosmos is van groot belang in de tijd waarin wij leven. De toename van de energie van de Zon, met een grotere activiteit dan aanvankelijk door wetenschappers werd voorspeld, zet ons aan het denken over de reële mogelijkheid van een nieuwe verandering in het planetaire scenario, zoals gebeurde in vorige tijdperken, zoals Hyperborea, Lemurië, Atlantis...

Misschien is dit de reden waarom er in 2022 steeds meer kosmische ruimteschepen worden waargenomen. In de afgelopen decennia hebben buitenaardse wezens hun aanwezigheid op verschillende momenten in de geschiedenis kenbaar gemaakt, zoals met de stroompannes van New York in 1965 en 1977, of de UFO-landing in Voronezj-Rusland in 1989, die in alle kranten ter wereld werd gepubliceerd. Bij gelegenheid hebben zij ingegrepen om kernraketten in hun silo's of bij reële proeven te deactiveren, altijd in hun werk om mensen te waarschuwen en te beschermen. Ze sturen ons ook boodschappen via graancirkels in verschillende landen over de hele wereld, vooral in Engeland. En over Project Blue Beam of Blauwe Straal van de wereldelite, dat bedoeld is om een valse buitenaardse invasie te simuleren, waarschuwen ze ons daar ook voor?

Onder de verschillende rassen van Wezens van de sterren die ons helpen en waarschuwen zijn de Plejadianen, Andromedanen en Wezens van Aldebaran. Van hen getuigen enkele contactpersonen die met eenvoud en oprechtheid vertellen over hun ontmoetingen en de boodschap die deze Wezens uit de Kosmos aan de mensheid zenden.