menu


maandag 1 november 2021

122: MENTALE GEZONDHEID KINDEREN-JONGEREN, ZELFMOORD, INDOCTRINATIE, MASKER-VACCINS

 Door de gevolgen van sluitingen en lockdowns wegens de valse pandemie die we doormaken, zijn de geestelijke gezondheidsproblemen bij kinderen en jongeren de laatste maanden toegenomen in een "golf" van psychische stoornissen. Het aantal kinderpsychiatrische spoedopnames, eetstoornissen, angsten, depressies, zelfbeschadiging en zelfmoord bij adolescenten en jongeren is verdubbeld. Er is ook een toename van geweld tegen kinderen, mishandeling en misbruik; en de tijd die kinderen en jongeren achter beeldschermen doorbrengen is de hoogte in geschoten.

Talrijke studies en wetenschappelijke rapporten wijzen op deze alarmerende situatie, met cijfers die blijven stijgen, en dit is ernstig omdat de gevolgen vele jaren kunnen aanhouden, naast de medicalisering van de kindertijd, die samen met de obsessie om kinderen te vaccineren met experimentele gentherapie, een ander ernstig probleem wordt. Waarom worden de cijfers over ernstige gevolgen, onomkeerbare schade en sterfgevallen voor jongeren als gevolg van vaccinatie weggewuifd? Niet alleen dat, kinderen en jongeren lijden onder de mondmaskerplicht die schadelijk is voor hun gezondheid en relaties die zo belangrijk zijn voor hun emotionele en fysieke ontwikkeling.

En hoe zit het met de indoctrinatie, psychologische druk en hersenspoeling die wordt uitgeoefend op de jongsten, die nog geen ontwikkeld kritisch gevoel en onderscheidingsvermogen hebben? Wat is het doel? Welke ideeën worden op scholen ingeprent door een onderwijssysteem dat al jaren wordt gekaapt door de agenda van de elite?