menu

zaterdag 6 februari 2021

105: LOCKDOWN, ARMOEDE-HONGER PROTESTEN-MEDISCHE TIRANNIE. MRNA VACCIN EUGENETICA

 We moeten zeggen dat de duistere elite en de medische tirannie doorgaat en erger wordt, en dit is niet verrassend, wetende dat ze allemaal werken met dezelfde agenda en waarbij er een complot is dat al lange tijd is gepland door de duistere en machiavellistische krachten, opdat de wereldleiders erin zouden slagen de wereldrelaties, de nationale economieën en de nieuwe handelsmodellen te hertekenen, en met het zogenaamde beleid voor een algemeen planetair welzijn, de geplande dystopische regels invoeren die de vrije samenlevingen vervangen.

Het gaat erom alle aspecten van ons leven te controleren, met inbegrip van wat we eten, waar we kunnen gaan werken, en wat men daarmee bereikt is een toename van armoede en ellende, veroorzaakt door het massale verlies van werkgelegenheid, en ook het faillissement van de kleine en middelgrote bedrijven en het economisch bankroet op wereldvlak, terwijl de globale machthebbers zich blijven verrijken. Daarom moeten we de ogen openen voor de waarheid.

Maar dat is niet het enige. Bovendien willen ze een massale bewaking invoeren, waarbij ze ernaar streven een digitaal gezondheidspaspoort op te leggen, en zo te verplichten om zich te laten inenten met een experimenteel mRNA-vaccin dat een groot aantal doden en andere nagatieve bijwerkingen aan het veroorzaken is op lange termijn, ondanks de aanklachten van dokters en professionals van over de hele wereld. Ook streven ze ernaar de vrije meningsuiting af te schaffen, waarbij ze tegenspraak en andersdenken, dat de officiële regels van de medische tirannie niet volgt, streng verbieden, met als enig doel om dit ras uit te roeien tot het volledig verdwenen is.

Het is om die reden dat we uit ons comfort, onze onverschilligheid en passiviteit moeten komen en openlijk de ontevredenheid tonen voor de absurde maatregelen, voordat er geen weg terug meer is, omdat de medische tirannie van de marionettenregeringen onophoudelijk voortgaat in hun plan van wereldwijde genocide. En er is dringend een algemene mobilisering nodig om Nee te zeggen, en de perversiteit te bestrijden die de duisteren van het antilicht deze weerloze mensheid aandoen.


Video gerealiseerd door Alcyone Plejaden


****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****

***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DELEN***