menu


zaterdag 10 december 2016

Samenzweringen en onopgeloste Moorden, decadentie Monarchieën

Opnieuw gepubliceerd na 1301 keer bekeken te zijn.
We leven in een tijd van limbus -- een wachttijd, een tijd van vernieuwing-overgang naar een nieuw Tijdperk, waar alles wat bedekt-verborgen werd uiteindelijk aan het licht zal komen. Dit is te wijten aan het feit dat de fotonen-kwanten die afkomstig zijn van de Zon Alcyone van de Plejaden, dragers zijn van een heel krachtige en bepalende energie die de Duisteren-Illuminati niet kunnen verdragen-ontvangen en het resultaat is dat ze zich beginnen te tonen zoals ze werkelijk zijn.

Het is heel belangrijk om te begrijpen dat die verandering van frequentieverhoging, hoewel ze gewoonlijk niet wordt waargenomen, onze referentie is om elke fysieke, psychologische en interne toestand op zijn juiste plaats te zetten. Wat zolang het Plejadiaans-Siriaans Hologram-omhulsel, waarin wij gezet zijn, niet opent om zo toegang te geven aan een Ras van Licht, zal de zuivering-gezondmaking telkens meer noodzakelijk en dringend worden.

De agenda en de dictatoriale heerschappij wordt verdergezet door de Anunnaki-Grijzen-Reptielen en Draco's die onze planeet zijn binnengedrongen en zich deze onrechtmatig hebben toegeëigend, en zij gaan verder met hun manipulatie en controle. Hun nefaste taak was om ons onze interne en menselijke bekwaamheden van stabiliteit, vrede, empathie, eensgezindheid, harmonie en bewustzijn te ontnemen en ook om het DNA te wijzigen. Dus als resultaat van deze wrede en onmenselijke overtredingen worden ze nu vervolgd door de aardse-stellaire Justitie die beslist heeft om zich te verzetten tegen zoveel onrechtvaardigheid, willekeur, machtsmisbruik, selectieve of massale moorden...

Dat is het geval met vele moorden en verdwijningen die ongestraft werden uitgevoerd, en uiteindelijk onopgelost bleven. Maar nu lijkt het dat deze recent beginnen uit te komen en zich tegen de NWO te keren. Zoals wat gebeurde met de actrice Marilyn Monroe... of de dood van de beroemde zangers John Lennon, Whitney Houston, Michael Jackson, ook van Prinses Diana van Wales... ook die van bepaalde politieke activisten zoals Mahatma Gandhi, Indira Gandhi, Rajiv Gandhi, Benazir Bhutto, Isaac Rabin, Olof Palme, Anwar el Sadat, Salvador Allende en vele anderen.

Deze transformerende veranderingen ziet men ook in de decadentie in de koningshuizen met aanwijzingen van een onvermijdelijke troonsafstand van Koningin Elizabeth II, of van koning Albert van België met vele schandalen van minnaressen en buitenechtelijke kinderen die zijn populariteit deden dalen. En wat kunnen we zeggen over de excentriciteiten van de echtgenoot van Koningin Margaretha van Denemarken, prins Hendrik, of over de vreemde zaken van de hertog van Edinburgh... Wat is er momenteel aan het gebeuren in de koningshuizen? Zouden de continue fotonische energieën die naar de Aarde komen hen aantasten en hen er toe aanzetten om hun verborgen zaken en ondeugden aan het licht te brengen...
Wat is er zo snel aan het gebeuren in de hele wereld?
Zou dit het einde betekenen van alle corruptie, ondeugden, onrechtvaardigheid, ongelijkheid wat samengaat met een nieuwe planetaire verandering die heel dichtbij is?