menu

woensdag 11 november 2020

Couch casting Hollywood-Bollywood Pedofilie, Satanisme, Misbruik, Adrenochroom

 Zonder twijfel is Hollywood van bij het begin altijd een magische plaats bij uitstek geweest met een speciale aantrekkingskracht, maar het is geweten dat de Hollywoodindustrie al lange tijd een agenda van manipulatie en controle hanteert. Naast de filmtak van de publiciteit te zijn, is het ook op die manier dat de satanische elite ons probeert haar verwrongen visie van de wereld op te dringen, door middel van films met meer dan een eeuw hebzucht, corruptie, alibi’s, overdosissen, schandalen en seksueel misbruik achter de camera’s, en ook het meest verdorven luciferisme. 

Kortom, Hollywood is echt geen plaats van aantrekkingskracht en glamour zoals men altijd dacht, maar wel van rituelen, demonen en sodomie, waar veel bedrogen acteurs en actrices couch casting hebben moeten ondergaan, vooral in het begin van hun carrière, met eisen van seksuele gunsten vanwege producenten of regisseurs, om geselecteerd te worden voor een rol. Ook in Bollywood is er een massale ontmaskering geweest van seksuele misbruikers die werken als managers in de duistere wereld van de Indische filmwereld, en verschillende actrices beginnen de seksuele roofdieren aan te klagen.

Maar dat is niet het enige in de filmindustrie, het is ook geweten dat Europa altijd een paradijs van pedofilie was en de thuisbasis van oude aristocratische geslachten die de planeet controleren, terwijl ze zich als parasieten voeden met de energie en het bloed van jongeren die ze verkrijgen door middel van rituelen verbonden met satanisme… En wat kunnen we zeggen over seksueel delinquent Jeffrey Epstein, en zijn banden met politici, beroemdheden en miljonairs, die passagiers waren op de Lolita Express en het orgie-eiland?

En wat betreft de machtsstructuren, die pedofilie, satanisme, sodomie, vampirisme, ritueel kindermisbruik en allerlei soorten corruptie van de ergste soort controleren, waarbij kinderen het meest getroffen worden? En over adrenochroom of geadrenaliseerd bloed dat wordt verkregen door middel van bloedrituelen en kindermisbruik, dat vele gekende beroemdheden gebruiken als drug? We moeten namelijk beseffen dat het doel van de kwaadaardige en satanische duistere elite is om dringend een einde te maken aan deze lastige beschaving.