menu


maandag 12 september 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 28: 9/11, VALSE VLAG, FRAUDE G. BUSH, NWO, GETUIGEN EXPLOSIES, ELIZABETH II

 21 jaar na de ergste aanslag uit de geschiedenis die de Twin Towers in New York en ook gebouw nr. 7 verwoestte, en bijna 3.000 mensen het leven kostte, gelooft niemand nog in het officiële verhaal: wie had er baat bij? Wie had de motieven en de middelen om het te doen? Alle vragen richten zich uiteindelijk op dezelfde verdachten: de Amerikaanse regering zelf via haar geheime agentschappen, de CIA met medewerking van de Israëlische Mossad en de Britse MI6.

Net zoals ze de Twin Towers vernietigden in een valse vlag-operatie om president Bush te beschermen tegen het moeten getuigen en vervolgd worden voor zijn verduistering van miljoenen dollars, diende het ook om de Nieuwe Wereldorde te vestigen.

De lange lijst van valse vlag-operaties die de afgelopen jaren overal ter wereld door de criminele elite zonder scrupules zijn uitgevoerd, heeft het democratische stelsel van de naties en de fundamentele vrijheden en rechten van de burgers drastisch aangetast. Op dit moment is het opleggen van een valse Covid-pandemie op planetair niveau een stap verder, na de zelfaanslag op het World Trade Center.

Er zijn echter vele getuigen, specialisten en technische middelen, genoeg bewijsmateriaal om het onderzoek te heropenen en allen die ongestraft zijn gebleven voor hun daden, voor het gerecht te brengen.