menu

zaterdag 10 december 2016

Dekmantels voor terreur, Syrië. Rusland tegenover samenzwering van elite.

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

De verschrikkelijke zaken die zich voordoen op heel de planeet genereren een vernietiging en chaos die zich steeds meer uitbreidt en het is geen toeval of samenloop van omstandigheden maar het meest waarschijnlijke is dat ze gestimuleerd worden door andere invloeden waar we geen vermoeden van hebben en de meerderheid van de mensen gehoorzamen eraan, zonder de geheime beweegredenen te kennen.
Het probleem is het gebrek aan reële informatie en dit veroorzaakt een grote onwetendheid, wat maakt dat vele gebeurtenissen naar believen worden toegepast door het Wereldimperium en miljoenen mensen die nog altijd de waarheid niet kennen, aanvaarden wat op een totaal onovertuigende manier verspreid wordt.
Maar waarom is de machtige coalitie die de taak had om een einde te maken aan de schrikwekkende Islamitische Staat daar niet in geslaagd, wat was de oorzaak dat ze er niet in slaagden, maar deze in tegendeel eerder meer steden innamen en culturele en religieuze centra vernietigden?
Maar is zoveel wreedheid mogelijk terwijl de maatschappij en de regeringen zich niet uitspraken of zou het gaan om een plan met heel welbepaalde doeleinden om terreur te zaaien en meer vluchtelingen te creëren in het Midden-Oosten en Afrika?
Zal de verborgen waarheid en die grote samenzwering spoedig onthuld worden?En wat Syrië betreft, wat is de reden om hardnekkig hun wettige regeringsleider te willen afzetten, terwijl de meerderheid van het volk hem onvoorwaardelijk steunde?