menu

zaterdag 20 maart 2021

107: FRAUDE, RECHTSZAKEN, BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID, ANTI-VACCIN PROTESTEN

 We moeten weten dat niets meer verborgen is, alles is open en bloot, de mensen negeren niet langer de schaamteloze aard van deze samenzwering tegen de mensheid van een valse pandemie. Daarom wordt deze afkeuring uitgesproken door honderdduizenden artsen en zelfs politici die het helemaal niet eens zijn met de onherstelbare schade die de mensen wordt aangedaan. Daarom is het meer dan dringend om niet te stoppen met demonstreren en protesteren tegen deze medische tirannie en haar gezondheidsterrorisme, om uit de sinistere gevangenschap te geraken waarin zij ons hebben gezet, omdat het allemaal deel uitmaakt van een eugenetische social engineering met haar valse wetenschap, en daarom is burgerlijke ongehoorzaamheid bijna een morele verplichting.

Toch blijven de duistere elite en haar farmaceutische bedrijven het publiek aanmoedigen om zich te laten vaccineren, en zij streven ernaar de massavaccinaties te versnellen, en vele miljoenen mensen laten zich zelfs vaccineren uit angst om hun baan te verliezen, ongeacht de bijwerkingen. En dit gebeurt met het experimentele vaccin van AstraZeneca dat wordt gegeven aan gezondheidswerkers, politie, militairen... en dat zoveel bijwerkingen heeft veroorzaakt dat velen hebben geweigerd het vaccin te nemen, en in veel landen is het opgeschort. Ook zijn er aanklachten betreffende mensen die sterven vlak nadat ze gevaccineerd zijn, of mensen die, nadat ze zich tegen vaccins hebben uitgesproken, plotseling en op vreemde wijze sterven. En hoe zit het met die andere pandemie? Dat wil zeggen de veelheid van ziekten die verergeren door gebrek aan zorg, tot sterfgevallen van mensen die geen afspraak krijgen in het gezondheidscentrum, geannuleerde operaties en behandelingen, enz.

Om al deze redenen worden over de hele wereld steeds meer aanklachten en rechtszaken aangespannen door verschillende groepen, getroffen zakenlieden, particulieren, artsen en professionelen, verenigingen en zelfs politieke partijen, die van regeringen en hun ministers van Volksgezondheid voor internationale rechtbanken verantwoording eisen voor de gevolgen van de onrechtmatige maatregelen voor het beheer van de pandemie. En dankzij de demonstraties van deze groepen wordt steeds meer vooruitgang geboekt tegen de schending van de rechten en vrijheden van de burgers in vele landen.

Video gerealiseerd door Alcyone Plejaden


****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****

***DEZE DOCUMENTAIRE IS VERDEELD IN TWEE DELEN***