menu

zaterdag 16 maart 2019

Terugkeer Nibiru, Planeet X, Oumuamua artificieel, signalen, asteroïden

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DELEN***

Bestaat de planeet Nibiru, ook gekend als Planeet X, Marduk enz.? Hoe beïnvloedt deze ons? Volgens vele wetenschappers gaat het om een dwalende wereld die vier keer groter is dan Jupiter die het gebied van onze baan rond de Zon nadert en verborgen is in de Oortwolk en in de Kuipergordel, terwijl de mensheid zoals altijd de resultaten niet kent die dit zal genereren in ons leven.
Maar waarom hebben wetenschappers zich niet uitgesproken over het naderen ervan, terwijl ze gesofistikeerde satellieten en telescopen hebben en het gaat om een wereld die heel gekend was in het oude Mesopotamïe en Soemerië?
Volgens wat we weten is deze teruggekeerd en heeft hij de laaghartige taak om opnieuw, zoals hij het ook in verre tijden deed, alle energieën van de planeet en zijn bewoners te onttrekken, om zo ons leven te vampiriseren, samen met de vitale energieën die we hebben, zoals ze deden in voorbije tijdperken. Ook hadden ze het funeste idee om genetisch in te grijpen bij heel de mensheid, met als doel om een hybridisatie te creëren, terwijl ze ons DNA wijzigden, wat uitlokte dat de twaalf helixen van het genoom dat we hadden, er uiteindelijk slechts twee werden, wat degene zijn die we nu actief hebben.
Maar zou Nibiru daarnaast aan het maken zijn dat asteroïden gevaarlijk dicht bij onze planeet komen? En welk mysterie omvat de asteroïde Oumuamua die voor vele astronomen een soort van sonde zou kunnen zijn die geleid is vanuit het heelal door intelligente wezens...? En wat kunnen we anderzijds zeggen over mysterieuze radiosignalen die afkomstig zijn uit de diepe ruimte, die op een pulserende manier de Aarde bereiken, zouden al deze signalen verbonden zijn met het naderen van de planeet Nibiru en zijn gevaarlijke effecten?