menu

maandag 13 augustus 2018

Egypte en Sterrengoden, Vloek Mummies, Geneeskunde, Sirius, Orion, Shemsu Hor

*** Nieuwe editie ***
Veel zaken die in het oude Egypte bestonden hebben zowel geschiedkundigen, als archeologen en onderzoekers tot op vandaag niet kunnen ontcijferen… verbazingwekkende en kolossale standbeelden, obelisken, piramiden en monumenten in heel het grandioze en duizenden jaren oude Egypte… sterk verbonden met het energieveld van de zon en de sterren waar die volkeren gebruik van wisten te maken.
Resten van talloze tempelsteden die langs heel de oever van de grootste rivier ter wereld, de Nijl, staan... als getuigenis van hun prachtige beschaving, en waarvan men weet niet hoe ze gebouwd werden.
We moeten niet vergeten dat de officiële wetenschap talloze zaken steeds voor ons verborgen heeft gehouden met als enig doel dat we onwetend blijven en ons vast blijven klampen aan een gebrek aan ontwikkeling en ook aan het obscurantisme dat over de hele planeet verspreid wordt…
En wat zullen we zeggen over de vloek van de mummies waarover men altijd gesproken heeft? Zou Egypte altijd beschermd geweest zijn door een spiritueel en kosmisch licht van een heel strenge Justitie, met totale waarachtigheid en rechtschapenheid... ondersteund door een ongekende lichtgevende kracht?
Wat zit er achter de ongewone overlijdens van wetenschappers, archeologen, enz., in verband met de heiligschennis van begraafplaatsen en graftombes zoals die van farao Toetanchamon?
Volkeren met een voortreffelijke kennis in geneeskunde, astronomie, sterrenaligneringen, wiskunde, ingenieurswerken...
Was heel die ongelooflijke kennis een erfenis die ze ontvangen hadden van hun voorouders, namelijk de goden van het duizenden jaren oude Egypte, die sinds vele eeuwen afgedaald waren vanuit hun sterren zoals Sirius of de constellatie van Orion, net als de Plejaden zelf... en die de stellaire ontwerpers waren van zowel de piramides van Gizeh als van de oude grote Sfinx?