menu

dinsdag 3 oktober 2017

Geo-engineering, Aardbeving Mexico, orkaan Maria, referendum Catalonië, Schisma

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS INHOUDELIJK OPGEDEELD IN TWEE DELEN***

Als we de ontelbare feiten analyseren die overal aan het gebeuren zijn, stellen we ons de vraag: Wat is de oorzaak dat er over heel de planeet een groter aantal orkanen, tyfoons en cyclonen zijn die verschrikkelijk dodelijk zijn... en wat verrassend is, in dezelfde maand september nadat ze verschrikkelijke rampen hebben uitgelokt in dezelfde zone van de Caraïben?
Maar zou er een uitleg zijn voor dat vreemde toeval van zovele rampen en doden op slechts enkele dagen tijd met betrekking tot de vorige verwoestende orkanen die alles al met de grond gelijk maakten? Of zou er een heel verborgen reden zijn verbonden met klimaatmanipulatie, programma’s van scalaire geo-engineering en bedekte operaties die overstromingen, orkanen en krachtige aardbevingen ontketenen?
En dit zien we met de recente sterke aardbeving in Mexico die zou uitgelokt kunnen zijn opdat het zou samenvallen op dezelfde dag als de herdenkingsdag van de verwoestende aardbeving van 1985... Zou het een ongelooflijk toeval zijn of zou er een heel goed voorbereide oorzaak geweest zijn?
Maar dat is niet het enige dat ze doen om ons te vernietigen, één van hun andere bedoelingen om mensen tegen elkaar op te zetten is ook het creëren van bedekte oorlogen, evenals aanslagen onder valse vlag, crisissen en sociale confrontaties, maar allemaal met een zekere instemming van de eigen regeringsleiders... het is om die reden dat ze proberen conflicten te creëren, zoals in Spanje aan het gebeuren is met de actie van secessie of afscheiding van Catalonië, met het risico om een sociale breuk zonder weerga te creëren... En waarom is de president van Spanje precies nu, op het minst geschikte moment naar de Verenigde Staten gereisd om te vergaderen met Trump? Waarom zoveel toeval en die gelijkenis met de reis die de koning van Spanje onlangs maakte naar Londen? Zou er niet heel spoedig iets gebeuren en zullen de omgekochte politici zoals altijd hun taak uitvoeren zoals het hen aangegeven werd door de Regering van de Duisternis?