menu


zaterdag 14 oktober 2023

162: STERRENPOORTEN-STARGATE KOSMONAUTEN, TIJDREIZIGERS-PARALLELLE WERELDEN

 Met deze nieuwe videodocumentaire beginnen we een nieuwe serie over het intrigerende thema Sterrenportalen en Tijdreizigers, met diverse en gevarieerde afleveringen waarin we op een prettige maar wetenschappelijke en objectieve manier, alles wat te maken heeft met Interdimensionale Portalen, Gaten in Ruimte-Tijd, Parallelle Universa proberen uit te diepen en uit te leggen, vergezeld van echte gevallen die in de loop der tijd zijn gedocumenteerd, gebeurtenissen die tot op heden voor velen geen verklaring hebben.

In deze eerste aflevering zien we mysterieuze gevallen zoals de teleportatie van een soldaat die op de Filippijnen zat en in Mexico verscheen, of het geval van het tijdportaal in Versailles, Parijs, evenals andere gebeurtenissen zoals de mysterieuze verdwijning van Jarrold L. en Carrie Potter, of die van Owen Parfitt, en vele andere die nooit konden worden opgehelderd.

Hetzelfde geldt voor gebeurtenissen die buiten de tijd plaatsvinden, visioenen van de toekomst, in een kloof van ruimte-tijd, zoals het geval is met de trein van Yussupov, een echt geval dat zich voordeed in het Zilveren Bos, of het vliegtuig van Florida, en vele andere gevallen die terug te vinden zijn in de wereldliteratuur van verschillende tijdperken.

Het is verder gaan dan de wetten van tijd en ruimte, verder dan het multiversum waarin we leven, verder dan de materie, waar de kwantumfysica ons enorme mogelijkheden biedt om de wereld om ons heen te begrijpen, zowel zichtbaar als onzichtbaar.