menu


dinsdag 15 juni 2021

112: VACCIN-NANODEELTJES, BIOSENSOR, MAGNEET, 5G-ANTENNE, HYDROGEL, MILIT. OPSTAND

 Volgens wat we momenteel zien, volgt de sterftecurve in alle landen de vaccinatiecurve, en ontstaan er nieuwe varianten als gevolg van de vaccinatie zelf. Ook is volgens het laatste onderzoek bekend dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd superverspreiders worden doordat zij het spike-eiwit afscheiden en daarmee kunnen zij de niet-gevaccineerden besmetten. Maar dat is niet het enige, het is ook bekend dat het spike-eiwit van het vaccin niet onschadelijk is zoals zij zeiden, maar zich kan verplaatsen van de injectieplaats en zich kan ophopen in organen en weefsels in het hele lichaam en cardiovasculaire en cognitieve problemen kan veroorzaken. En hoe valt een reeks vreemde gebeurtenissen te verklaren die verband houden met het covid-vaccin, zoals magneten die aan de injectieplaats blijven plakken, of gevaccineerden die Bluetooth-ontvangers worden? Zou het kunnen dat het covid-vaccin het lichaam in een 5G-antenne verandert? En hoe zit het met de parasitaire nanobuisjes in de mondmaskers, die worden geactiveerd door warmte en vochtigheid, evenals andere schadelijke verontreinigingen, waarom zijn die daar?

Er zijn aanwijzingen dat deze injectie metalen nanodeeltjes van magnetische hydrogel bevat, of biosensoren die de hersenen kunnen bereiken en de mentale activiteit kunnen registreren om deze over te brengen naar een computer of netwerk,. En dit wordt in praktijk gebracht door het bedrijf Profusa uit Silicon Valley, dat wordt gefinancierd door DARPA en de Gates Foundation, en gerenommeerde medische deskundigen zijn het erover eens dat dit zelfreplicerende biologische wapens zijn. Zou het kunnen dat zij met dit experiment van transgenese in covid-vaccins de mens willen controleren en mensen willen veranderen in knooppunten in het Smart Grid of intelligent elektrisch netwerk?

En hoe moeilijk het ook te aanvaarden is, de waarheid is dat dit allemaal deel uitmaakt van de wereldwijde ontvolkingsagenda... Is dat de reden waarom steeds meer politie, militairen, mariniers en andere ordehandhavers in opstand komen tegen de valse pandemiemaatregelen en de schadelijke vaccins massaal afwijzen?