menu


maandag 14 november 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 33: LULA DA SILVA-BOLSONARO, VERKIEZINGSFRAUDE, CORRUPTIE, MANIFESTATIES

 Luiz Inácio Lula de Silva is op 30 oktober 2022 verkozen tot president van Brazilië. Zijn ambtstermijn begint op 1 januari 2023. Hij vervangt Jair Bolsonaro, de president die het land heeft achtergelaten met de meest succesvolle economische en veiligheidsindexen in zijn geschiedenis, door zijn inspanningen om de armoede te verlichten en zijn volk te steunen in moeilijke tijden, waarbij hij waarschuwde voor de schadelijke effecten van de vaccins en het gebruik ondersteunde van bewezen effectieve geneesmiddelen zoals chloroquine en invermectine.

Lula zal zijn mandaat echter beginnen zonder beleidsprogramma, met als enige doel alle goede hervormingen van de vorige president Bolsonaro ongedaan te maken. Lula is berecht en veroordeeld in talrijke corruptiezaken, waarvan sommige nietig zijn verklaard wegens procedurefouten die niets te maken hebben met de werkelijke achtergrond van de steekpenningen en wandaden van allerlei aard. Hij is een veroordeelde misdadiger die de soevereiniteit van het Amazonegebied wil afstaan aan de VN, ze geven geen vertrouwen aan een land dat een wereldmacht is en zijn rechten en soevereiniteit wil blijven behouden.

Bovendien bestaat er gerede twijfel over verkiezingsfraude die miljoenen ontwaakte Brazilianen op de been heeft gebracht, die van de strijdkrachten hebben geëist dat zij het proces controleren, en ze hebben wegen en steden bezet met massaprotesten, ondanks het stilzwijgen van de media. De beschuldigingen van corruptie met het elektronische stemsysteem bevestigen opnieuw de Braziliaanse verkiezingsfraude, en zetten daarom vraagtekens bij de overwinning van Lula en het bedrog van de elite.