menu

vrijdag 12 juni 2020

Protesten-oproer, Nieuwe Normaliteit, Crash, Hypotheek, Wanbetaling-schuld

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DELEN***
Het lijdt geen twijfel dat de wereld rondom ons getransformeerd wordt, waarbij het lot van de wereldeconomie aan een telkens dunner zijden draadje bengelt. Ook is er een verbijsterend feit dat ontoombaar toeneemt en dat zijn de protesten en onlusten waar de ontevredenheid wordt uitgedrukt tegen de politieke klasse, de corrupte artsen en de economische crisis die ze niet hebben kunnen of niet hebben willen beheren… met meer burger- en politiegeweld dat gepaard gaat met vandalisme en plundering die zich over heel de wereld uitbreiden.
Maar wie verbergen zich achter deze telkens meer ongecontroleerde gewelddadige manifestaties die de mensen verplichten om op de knieën vergiffenis te vragen en wat door iedereen wordt bijgevallen? Zou het deel uitmaken van een afleidingsmanoeuvre om sociale chaos te creëren en zo de herverkiezing van de huidige Amerikaanse president te verhinderen?
Het overbekende virus wordt namelijk een excuus om de wereldeconomie en het meest diepgaande sociale weefsel te stoppen en te doen instorten, en naast ons te richten naar een Nieuwe Wereldorde (of Nieuwe Normaliteit) heeft men dit ook gebruikt om de wereld in een spiraal van massale werkloosheid te storten, met sluiting van bedrijven, achterstand in betaling, wereldwijd bankroet, niet-betaling van hypotheken, honger, extreme verarming en wanhoop, en het is ons naar een totale instorting aan het brengen in de ergste humanitaire crisis sinds de Tweede Wereldoorlog.
Ook zegt men dat de centrale banken het vuile werk begonnen zijn door de grootste steun uit de geschiedenis op te zetten, en om de crash te vermijden zijn ze de soorten intresten aan het manipuleren door ze te verlagen en zullen ze telkens grotere hoeveelheden geld drukken… maar het is fictief geld, aangezien deze aanbiedingen een valkuil van schuldenlast zijn om nadien de landen met schulden te onderwerpen aan dominantie en controle. Hiermee kunnen we begrijpen dat we ons in de meest kritieke momenten bevinden van onze moderne geschiedenis terwijl de banken en het IMF samen met de Wereldbank enorme hoeveelheden geld aanbieden net zoals de Federal Reserve om vele landen te redden. Zou er iets achter zitten dat heel weinig gekend is? Wat is dit machiavellistisch plan en hun duistere voornemens die erin geslaagd zijn om de wereldeconomie en bijgevolg de hele planeet te verlammen?