menu


zaterdag 5 maart 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 17: EINDE MAATREGELEN, COVID-VERRADERS, TRUDEAU, VRIJHEIDSKONVOOI CANADA-V.S.

 Hoewel veel regeringen aankondigen dat ze de meeste maatregelen tegen de pandemie opheffen, en ook andere landen zich daarbij aansluiten en de beperkingen langzaam versoepelen door vaccinatiebewijzen, quarantaines enz. niet langer verplicht te stellen, kunnen we niet gerust zijn, want schijnbaar is deze strijd gewonnen, maar de oorlog tussen goed en kwaad is nog niet beslist, en de duistere machten gaan in de schaduw door met hun agenda tegen de mensheid.

Dat is de reden waarom, nu de Covid-schijnvertoning aan het licht komt, veel overtuigde provaccin-media en andere sectoren terugkrabbelen, maar ze zullen nog steeds verantwoordelijkheid moeten nemen voor de genocide van experimentele vaccins waarvan men steeds ergere effecten en sterfgevallen over de hele planeet ziet.

Ondanks alles, handhaven andere regeringen hun maatregelen om druk uit te oefenen op de bevolking of verscherpen ze deze zelfs, zoals in het geval van Italië, Frankrijk en Canada, waar de totalitaire dictatoriale Trudeau druk blijft uitoefenen met anti-grondwettelijke maatregelen op de demonstranten van het Vrijheidskonvooi, die strijden voor hun recht om te beslissen, en desondanks blijven zij de steun van de burgers op mondiaal niveau verwerven.

Daarom mogen we niet er niet op vertrouwen want de elite streeft ernaar om ons geknecht te houden door middel van controle, of het nu van vaccins is, biometrisch of digitaal, en we moeten blijven demonstreren en laten horen dat we niet zullen toegeven totdat de genocidale duistere machten van de aardbodem zijn verdwenen.