menu


zaterdag 21 augustus 2021

117: AUTOMATEN VERLEDEN-HEDEN AI HYBRIDE MENS-DIER SMART CITY TRANSHUMAAN-ROBOT

 Alles wat betrekking heeft op automaten, robots en kunstmatige intelligentie, hoewel wij misschien denken dat het iets hedendaags is, bestond verrassend genoeg al in de oudheid en er zijn sporen van in mythen en duizenden jaren oude verhalen uit Griekenland, China en India, een breed scala van kunstmatige levensvormen, een mengeling van levenloos en bezield, in staat om beslissingen te nemen tot en met een AI. Hetzelfde geldt voor mythische wezens die hybriden zijn tussen mens en dier, zoals de centauren, de minotaurus, of een mengeling van soorten zoals de chimeren.

Vandaag worden we opnieuw ondergedompeld in de robotcultuur, gekoppeld aan AI en met gebruikmaking van nieuwe technologieën zoals gezichtsherkenning, biometrische gegevens, het volgen van mensen, persoonlijke gegevens die zonder dat we het merken worden verzameld en worden gebruikt voor bewaking en bevolkingscontrole met het excuus van de neppandemie. Het doel is een steeds gevaarlijkere automatisering met nieuwe en gehoorzame cyborg-robots, als er geen oplossing wordt gevonden voor deze nieuwe technologische manier van leven die zij willen opleggen.

Zullen AI-machines de wereld overnemen en zullen wij zeer binnenkort worden verdrongen door robot-automaten en machines? Of zullen zij dienen om al diegenen die de richtlijnen van de nieuwe wereldwijde indoctrinatie en verplichte vaccinatie niet volgen, te controleren door middel van insectendrones, die nu al gebruikt worden?

En wat te denken van het bedrijf Neuralink dat kunstmatige intelligentie in menselijke hersenen wil implanteren. Is het doel verbeterde supersoldaten of emotieloze mens-dier hybride cyborgs te creëren die al gevechtsklaar zijn, of is het doel misschien de genetische modificatie van mensen? En dit is geen science fiction...

Wees waakzaam, want het doel van de heersende elite is de schepping van een ideale samenleving, volgens hun visie, waarvan het productieve werk zou worden verricht door een ras van slaven die zijn ontworpen om zich te onderwerpen, te gehoorzamen en de behoeften van de elite te dienen, gestuurd door een bijenkorfgeest. Dit maakt deel uit van hun transhumanistische agenda, die al aan de gang is met de nanochips van gevaarlijke mRNA-gen-therapieën, vermomd als vaccins, waarmee men ons wil veranderen in wezens zonder ziel, ethische principes of menselijke waarden.