menu


dinsdag 7 september 2021

118: DERDE WERELDOORLOG, 9/11-NWO, POLITIE RECHT, TIRANNIE GEDWONGEN VACCIN-PROTES

 Wij zijn allen onwetende deelnemers aan een Derde Wereldoorlog, waarin de vijand het volk is, de elite tegen de mensheid. Het macabere idee om een grote oorlog te creëren die het grootste deel van de mensheid rechtstreeks zal treffen en uitroeien, is al vele jaren één van de hoofddoelen van de satanistische elite en dit werd gezien met de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Beiden geprovoceerd onder valse vlag, zoals het zinken van de Lusitania, vergelijkbaar met de Titanic, de verkeerd genaamde Spaanse griep, het bombardement op Pearl Harbor, en nog veel meer. En wat kunnen we zeggen over de zelf opgezette aanval van 9/11, die 20 jaar geleden plaatsvond, en de gevolgen van het verlies van vrijheid als excuus voor de strijd tegen het terrorisme? Er zijn veel onopgehelderde bewijzen dat het een manoeuvre was van de regering zelf met deelneming van de CIA en de Mossad.

Vandaag bevinden wij ons, onder het voorwendsel van de crisis van de valse pandemie, in een soortgelijke situatie, waarin overal ter wereld grondwettelijke vrijheden en grondrechten worden bedreigd en tenietgedaan, om door middel van steekpenningen, een giftig gentherapievaccin op te dringen, nu ook aan kinderen. Draconische beperkingen in vele landen, gezondheidspaspoorten, tirannieke maatregelen, huiszoekingen en arrestaties zonder bevelschrift, agressie, bewaking en controle van informatie en burgers, verdeeldheid en discriminatie tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden...

De politie en andere instanties komen echter in opstand tegen de verplichte vaccinatie en scharen zich aan de zijde van de burgers in hun onophoudelijke demonstraties... wij bevinden ons in een Derde Wereldoorlog, een biologische en genetische oorlog van de elite tegen de bevolking, een eugenetisch plan om de menselijke ziel te veroveren.