menu


maandag 1 augustus 2022

140: PLANEET X-BARNARD-NIBIRU, HOLLE MAAN, BLACK KNIGHT, STARGATES, MULTIVERSA

 Wij bevinden ons nu op een kritiek moment waar hetzelfde kan gebeuren als aan het einde van het Atlantische tijdperk met zijn vernietiging.

Wetenschappers volgen de kosmos en de mogelijke bedreigingen en hebben ontdekt dat diezelfde "planeet X", Barnard, Nemesis, Tycho, Alsem of de Ster Baal van de oude Semieten, reëel is en dat haar hemeldoorgang samenvalt met het einde van de reis van de Zon in haar siderale jaar, het moment waarin wij ons nu bevinden.

Aan de hand van gegevens van de ruimtesondes Voyager en Pioneer 10 hebben wetenschappers geconcludeerd dat wij een interstellaire wolk van ongeveer 30 lichtjaar doorsnee naderen, die sterk gemagnetiseerd is en die volgens hen niet zou mogen bestaan. In de zoektocht naar overlevingsmogelijkheden ontwierpen onderzoekers in de jaren zeventig zelfs het "Daedalus"-project, dat zich richtte op de ster van Barnard. Evenzo houdt het Vaticaan met zijn geheime observatoria de hemellichamen die de Aarde naderen nauwlettend in de gaten.

En wat is de betekenis van satellieten zoals de Maan, die volgens veel wetenschappers hol is en kunstmatig zou kunnen zijn, of andere zoals de Zwarte Ridder of Black Knight, waarvan de oorsprong buitenaards lijkt te zijn? En hoe zit het met het Project "Looking Glass" met geavanceerde technologie, over Multiversa, dimensionale portalen of Stargates?