menu


zaterdag 20 augustus 2022

141: ATLANTIS BAIKAL-ANTARCTICA, VAN ALLEN-MAGNETIET, DÉJÀ-VU, PARALLELLE WERELDEN

 Het onderwerp Atlantis uitdiepen houdt niet alleen in om mythen en legenden te bekijken, we hebben archeologische overblijfselen verspreid over de hele planeet, ook onder de meren en op Antarctica, hoewel men vaak de bewijzen wil verbergen om ons in onwetendheid te houden. De ontwikkeling en vooral de verdwijning ervan, impliceren gebeurtenissen van planetaire en kosmische omvang. Ons zonnestelsel reist door de kosmos waar wetenschappers onvoorziene verschijnselen waarnemen, helderheid op de planeten en in de heliosfeer, verzwakking van de Van Allen-gordel... De som van verschillende gebeurtenissen zou kunnen leiden tot het onvoorziene einde van een beschaving, zoals met Atlantis is gebeurd.

Andere verschijnselen, zoals de ontdekking van reusachtige ruimtetuigen in de buurt van de Zon of het ISS, doen ons beseffen dat de NASA twee gezichten heeft, het ene officieel en het andere geheim. Maar dat niet alleen, wetenschappers hebben ontdekt dat onze Zon een Stargate zou kunnen zijn, en dat er een magnetische tunnel bestaat die de Zon en de planeten met elkaar verbindt.

En wat kunnen we zeggen over tijdreizen, Déjà vu, mysterieuze verdwijningen zonder een spoor na te laten, of teleportatie, tijdreizen?

De wetenschap begint vandaag nieuwe scenario's te onthullen die ons helpen onze visie op onze werkelijkheid te vervolledigen, niet alleen van het verleden, maar ook van een ander heden en een mogelijke toekomst: contact met andere beschavingen, tijdreizen, parallelle universa, of interstellaire reizen.