menu


maandag 26 augustus 2024

Alcyone Plejaden Extra 66: Monarchieën-3- Spanje-UK-Noorwegen Japan, Thailand, Waanzin, Ontrouw

 In deze nieuwe videodocumentaire blijven we de realiteit van de monarchieën aan het licht brengen, zowel in Europa als in andere delen van de wereld, die ernstig in verval zijn omdat ze leven in een leugen en farce die moeilijk vol te houden is: een leven van luxe, privileges, perfecte en gelukkige families. Maar de werkelijkheid is een wereld van ontrouw, schone schijn en machtsambities.

We zullen zien hoe de monarchieën van Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Noorwegen, Japan en Thailand, instituten zijn die volledig vervallen zijn qua principes en morele waarden, waarvan het einde dichterbij lijkt te zijn dan ooit, omdat hun masker niet meer houdt.

Ze vertegenwoordigen de waarden niet van wat een land of een ideaal zou moeten zijn, omdat ze vol zijn van corruptie, schandalen, ontrouw, satanisme, machtscomplotten, buitensporige ambitie, verraad en perversie die ze goed verborgen houden, wat moeilijk in overeenstemming te brengen is met wat ze beweren te vertegenwoordigen voor de mensen of voor het land waar ze wonen.

Vandaag is de monarchie inhoudsloos. Gelijk welke toespraak, dialoog van de huidige koningen gaat niet verder dan goede woorden en bedoelingen, maar geen oprechte bezorgdheid voor de vele misstanden waar de burgers onder lijden, noch voor de klachten en protesten van mensen die om gerechtigheid vragen of die lijden onder economische, sociale en gezondheidscrisissen door de schuld van de krankzinnige en criminele heersers die de politiek leiden, en dictatoriale en tirannieke maatregelen afdwingen zonder enige consideratie.

Waarom geven koningen niet om rechtvaardigheid, onderwijs, corruptie? Waarom zoveel aandacht voor regeringsleiders wiens machtsmisbruik altijd in de doofpot wordt gestopt en vergeten?

Wie kan er heersen of regeren, behalve de ontrouwe, de dwaze en de corrupte, waar alles wat blinkt niets anders is dan verraad, onwetendheid en misdaad? Hoe lang kan een monarchie standhouden die inhoudsloos is en niets doet voor het land dat ze vertegenwoordigt?