menu


zaterdag 28 januari 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 39: SPIRITUELE OORLOG-VACCIN, ROOF ZIEL, TRANSHUMANISME, AI, GENETICA, ROBOT

 Wij leven in één van de slechtste tijden van de geschiedenis, want wij zijn ondergedompeld in een Derde Wereldoorlog, zoals vele schrijvers en wetenschappers reeds hebben verklaard, waarbij alle landen ter wereld betrokken zijn. Maar deze oorlog is niet fysiek, maar mentaal, emotioneel en spiritueel, en waarin het voortbestaan van de oorspronkelijke mens op het spel staat.

Het is een oorlog om het individu en zijn vrijheid van denken, voelen en handelen met een geweten, te annuleren. In werkelijkheid is het een oorlog om zich de psyche, de morele, ethische en spirituele waarden en vooral de ziel toe te eigenen.

Desalniettemin wordt dit gezegd door wetenschappers, artsen, politici, schrijvers die waarschuwen voor de meedogenloze duisternis van de elites die ons regeren en hun moordende vaccins, die tot doel hebben miljoenen onschuldige mensen te vergiftigen, te schaden, te vermoorden, ze proberen het meest waardevolle dat de mens heeft weg te nemen, de genetica te veranderen en een kunstmatige intelligentie en een robotachtig transhumanisme op te leggen dat slechts een leeg lichaam achterlaat zonder emoties of eigen gedachten.

En het meest ongelooflijke is de deelname van de vertegenwoordigers van de grote religies, die zich hebben uitgesproken vóór de gentherapie die ons oorspronkelijke DNA wijzigt, zoals veel wetenschappers aan de kaak stellen. De ziel, het "God-gen", de genetica verbindt ons met iets hogers dat de mens niet mag verliezen.