menu


dinsdag 7 september 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA: EIGENBELANG POLITICI, CORRUPTIE, BRAZILIE, SPANJE, MANIPULATIE, LEUGENS

 Wij leven in een nieuwe planetaire oorlog waar regeringen en politieke partijen alleen maar aan de macht willen komen om vervolgens door te gaan met dezelfde agenda van hun vermeende vijand en zij doen dit door ons te misleiden met hun politiek, waar manipulators, narcisten, sociopaten en dwangmatige leugenaars ons laten geloven dat regeringen verschillende partijen gebruiken die tegenover elkaar staan, niettemin dienen zij allemaal hetzelfde eugenetische plan.

In de geschiedenis zijn politici de aanstichters geweest van conflicten en oorlogen en nu voeren zij samen met de farmaceutische bedrijven een totale oorlog tegen de mensheid, en gebruiken covid als excuus. En wat te denken van Brazilië, waar de mensen zich niet meer bekommeren om de plandemie, waardoor de verkiezingen uitvallen in het voordeel van de even corrupte mededinger met openstaande rekeningen, net als de anderen? En wat Spanje betreft, waarom doen zij niet massaal mee aan de protesten tegen de beperkingen en de vaccinatieschade, aangezien ze hen anders elk moment verplichte vaccinaties en gezondheidspassen kunnen opleggen?

Hieruit blijkt dat de slapende mensen in tegenstelling staan tot honderdduizenden meer bewuste en wakkere mensen, die in vele landen het vertrouwen in politici hebben verloren, en die overal ter wereld vastberaden demonstreren en protesteren tegen een valse pandemie van pijn en dood.