menu


zondag 11 juli 2021

114: AGRESSIEVE VLUCHTEN-CRUISES, EXODUS, TERRORISME-SPIKE-DRONE, ELITE-NEPVACCIN

 De schijnvertoning van de Covid-plandemie, en de daaruit voortvloeiende vaccinatie veroorzaakt niet alleen lichamelijke kwalen van allerlei aard, maar ook sterfgevallen en een toename van geestesziekten en agressief gedrag, met name bij luchtvaartmaatschappijen. Het idee van reizen per vliegtuig naar een of ander vakantieoord is duisterder geworden, omdat er steeds meer gevaccineerden zijn met een agressief, opstandig en gewelddadig gedrag met de daaruit voortvloeiende annulering van vluchten. Hetzelfde geldt voor cruises, waar ondanks strengere eisen, testen, vaccinaties, enz. nog steeds meer infecties voorkomen.

De vaccin-industrie neemt haar toevlucht tot bioterrorisme als bedrijfs- en uitroeiingsmodel, waarbij mensen nu herhaaldelijk geïnjecteerd moeten worden met spike-eiwitdeeltjes die ziekte en dood verspreiden, maar men zal zeggen dat ze aan covid gestorven zijn. Zou het kunnen dat spike-eiwitdeeltjes in drones en chemtrails verspreid worden om de plandemie te bestendigen, zoals in New York City is gebeurd?

Waarom ziet men in vele steden over de hele wereld een exodus, op zoek naar plaatsen die door de maatregelen minder restrictief zijn of beter zijn om te overleven?

Ongetwijfeld leven we in een verschrikkelijke misleiding en manipulatie waarin de elite die ons regeert, zowel presidenten, politici, koningshuizen, grote leiders, enz., om het bedrog van de valse pandemie in stand te houden en de vaccinaties voort te zetten, niet aarzelen om zichzelf aan de media als voorbeeld te stellen, wat niets anders is dan propaganda en enscenering van een nepvaccin zodat de nietsvermoedende bevolking vertrouwen zou hebben om zich te laten injecteren.