menu


dinsdag 27 december 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 37: PAUS FRANCISCUS GLOBALIST, RESET, PRO-VACCIN, LGBT, MISBRUIK, SATANIST

 Met de komst van paus Franciscus I als de hoogste zichtbare leider van de katholieke Kerk hebben we de fundamenten van dit instituut zien schudden als nooit tevoren in de geschiedenis. Paus Franciscus is een extra pion in het globalisme en sluit zich aan bij de voorschriften van het Economisch Forum en zijn voorzitter, Klaus Schwab, waarbij hij agenda 2030 en de Grote Reset promoot.

Zijn steun voor het LGBTQIA+ collectief, de benoeming van pro-LGBT-kardinalen, de documenten over seksuele afwijkingen in het Vaticaans milieu, met gedocumenteerde publicaties over het hoge niveau van homoseksualiteit binnen de muren ervan, het gebruik van de Vaticaanse Bank voor allerlei onethische zaken, of de duidelijke en permanente steun voor wereldwijde vaccinatie met een dodelijk vaccin, met ernstige gevolgen op korte en lange termijn.....

Ook zijn steun voor het idee van klimaatverandering en de beknotting van individuele rechten die dit alles met zich meebrengt, en de beschuldigingen over de beoefening van satanisme, tonen ons een harde realiteit van de paus, die de waarden en het geloof van het christendom wil vernietigen, om een nieuwe religie te creëren voor de Nieuwe Wereldorde.